
Q   
# Question Answer

1 Can the workload table in section H of SF 330 be a separate page or 
does it count towards the required four pages?

No, the workload table is not included in the "Rating Criteria Support 
Information" which is limited to four (4) pages on two (2) sheets of paper.

2
Regarding the Required Forms in Appendix A, is the Prime the only 
party required to sign these forms or do these forms need to be 
signed by each subconsultant proposed for our team?

The forms in Appendix A are to be completed and signed by the submitting 
firm.

3 Do we need to submit Appendix A forms from our subcontractors 
with our proposal?

All firms responding to the RFP must complete and return the submission 
forms located in ‘Appendix A’  (Section 5, paragraph 8). 
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